28 Μαρτίου, 2017

Flopper 120 Curved

[huge_it_gallery id=”10″]

Η πέργκολα Floper 120 με καμπύλη, αποτελεί τη διαφοροποιημένη εκδοχή της Floper 120, με 15.00m άξονα και 6.00m προβολή, με ασύρματο μοτέρ του Γαλλικού Οίκου SOMFY.
Η εσωτερική υδρορροή που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα στο νερό της βροχής να καταλήγει σε ένα λούκι, δημιουργώντας συνθήκες πλήρους στεγανοποίησης χωρίς να χρειάζεται καμία συντήρηση. Είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο πολύ μεγάλες εξωτερικές επιφάνειες, όπως καφέ,  εστιατόρια, ξενοδοχεία , υπαίθριους χώρους και κήπους , με σκοπό τόσο την αυτόνομη ανθεκτική εφαρμογή, όσο και τη διατήρηση της επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον.
Με επένδυση PVC 4 στρωμάτων πλαστικού, και τις ευρεσιτεχνίες  Clic-System και  Safety Box οι οποίες προσφέρουν προστασία στο γενικότερο σύστημα κίνησης, εγγυάται άψογη λειτουργία και ασφάλεια, ακόμα και σε εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς έχει δοκιμαστεί σε εικονικές συνθήκες πολύ δυνατού αέρα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Εσωτερική Υδρορροή

Για τις ανάγκες της πλήρους αδιαβροχοποίησης και της δημιουργίας πραγματικών στεγανών εξωτερικών χώρων, η Florosgroup δημιούργησε ένα καινοτόμο ολοκληρωμένο σύστημα υδρορροής που βρίσκεται εσωτερικά στο νέο στηθαίο. Σε μια βροχόπτωση το νερό δεν καταλήγει να πέφτει μπροστά από την πέργκολα, αλλά συγκεντρώνεται μέσα στην υδρορροή και αποβάλλεται από τις άκρες της.

 

Εξωτερική Υδρορροή

Για τις ανάγκες της πλήρους αδιαβροχοποίησης και της δημιουργίας πραγματικών στεγανών εξωτερικών χώρων, η Florosgroup έχει κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρορροής που συνεργάζεται άψογα με τα συστήματα Floper, σε συνδυασμό με την ευρεσιτεχνία Salvagoccia. Σε μια βροχόπτωση, το νερό δεν καταλήγει να πέφτει μπροστά από την τέντα, αλλά διοχετεύεται μέσα από την υδρορροή και καταλήγει σε ένα λούκι.

 

Φωτισμός LED

Για λόγους αισθητικής αλλά και λειτουργικότητας η Florosgroup σχεδίασε και διαθέτει μια επιπλέον επιλογή για τη Floper, την τοποθέτηση φωτισμού LED.
Τα LED που τοποθετούνται δεν επιβαρύνουν την κατασκευή αφού έχουν πολύ μικρό βάρος, επιπλέον συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας του οικοδομήματος καταναλώνοντας ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη λειτουργία τους. Η τοποθέτηση LED δε χρειάζεται επιπλέον χειριστήριο, αφού στο ήδη υπάρχον για την αυτόματη λειτουργία της Floper,μπορεί να γίνει προγραμματισμός για τη λειτουργία και του φωτισμού. Η λειτουργία επιτυγχάνεται μέσω του αυτοματισμού Lighting Module RTS της SOMFY.

 

Σκέπαστρο

Στη Floper μπορεί να εφαρμοστεί ιδανικά και σκέπαστρο για επιπλέον προστασία. Το σκέπαστρο τοποθετείται μόνιμα στο άνω άκρο της κατασκευής, είναι από ειδικό πολυκαρβονικό υλικό μεγάλης αντοχής και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Το σκέπαστρο μπορεί να τοποθετηθεί και ανεξάρτητα μετά από την ολοκλήρωση της Floper χωρίς να επηρεάζει τη στατικότητά της.
Η επιλογή σκέπαστρου είναι σημαντική αφού προστατεύει μόνιμα το κιβώτιο κίνησης αλλά και τη Floper συνολικά όταν είναι αναδιπλωμένη στο ανώτερο άκρο της κατασκευής.

 

Εσωτερική Κάλυψη Υφάσματος

Η Floper μπορεί να επενδυθεί εσωτερικά με ύφασμα διαφορετικών ποιοτήτων και χρωματισμών, χωρίς να επηρεάζεται η αντοχή και η σταθερότητα της κατασκευής.

 

Χρωματολόγιο

Τεχνικές προδιαγραφές:
Οδηγός :  120x80mm
Ύφασμα : BLOCK OUT PVC, βραδύκαυστο προδιαγραφής Class B, διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και επιστρώσεις.
Λοιπά χαρακτηριστικά : εσωτερική υδρορροή στην κολώνα στήριξης, όλα τα περιφερειακά μέρη (βάσεις, ενώσεις, σύνδεσμοι) είναι ανοξείδωτα INOX.
Διαθέσιμα Χρώματα:
RAL 1013 κανονικής ανθεκτικότητας της σειράς Interpon D 1036, με κωδικό SDJ13G.
RAL 9010 υπερανθεκτικής κατηγορίας Structura της σειράς Interpon D 2525, με κωδικό ΥΑ310F.
RAL 7021 υπερανθεκτικής κατηγορίας Structura της σειράς Interpon D 2525, με κωδικό YL321F.
RAL 8014 υπερανθεκτικής κατηγορίας Structura της σειράς Interpon D 2525, με κωδικό YM314F.

Διατίθεται επίσης και σε οποιοδήποτε χρώμα επιλογής , κατόπιν παραγγελίας.

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ